Akcije in ugodnostiNamenimo svoje točke zvestobe za naše skupno okolje!

Namenimo svoje točke zvestobe za naše skupno okolje!

S točkami, ki jih pridobite ob točenju goriva na naših bencinskih servisih, lahko zmanjšujete svoj ogljični odtis. Vas zanima, kako?


Ob vsakokratnem točenju goriva člani Kluba OMV SMILE & DRIVE prejmete točke, ki jih lahko izkoristite za različne ugodnosti v okviru našega Kluba. Zdaj lahko z njimi naredite nekaj dobrega tudi za okolje: namenite jih lahko namreč za ogljično izravnavo izpustov CO2.

Vse zbrane točke bomo namenili za odkup nevtralizacijskih certifikatov evropskega okoljskega projekta, ki ustreza strogim kriterijem organizacije Gold Standard.

VSE O AKTIVNOSTI ZMANJŠANJA IZPUSTOV CO2 PREBERITE TUKAJ >>

Kako to naredim?

Vse, kar morate storiti, je to, da prodajalcu na bencinskem servisu poveste, koliko svojih točk želite za ta cilj nameniti. Lahko pa to storite tudi prek spodnjega spletnega obrazca (ob predhodni prijavi na spletni strani), in prek mobilne aplikacije OMV SMILE & DRIVE.

Darovati je mogoče večkrat, ampak najmanj 20 točk zvestobe naenkrat. 20 točk zadostuje za izravnavo izpustov, ki jih povzroči zgorevanje 29 litrov goriva, kolikor član Kluba OMV SMILE & DRIVE povprečno natoči ob vsakem obisku bencinskega servisa OMV. Če imate na svojem računu dovolj točk, pa se lahko odločite tudi za večje število točk (denimo 40, 60, 80, 100 ...) in tako poskrbite za izravnavo večje količine izpustov.

Aktivnost traja od 19. julija do 15. septembra 2019!

 


Namenimo svoje točke za naše skupno okolje

Namenimo svoje točke za naše skupno okolje

(Št. kat.: 921025452)

Točke, ki jih prejmete ob vsakem točenju goriva, lahko...

20 točke