Akcije in ugodnostiPOTOVALNI BON za 100 € popusta

POTOVALNI BON za 100 € popusta

ČLANI KLUBA ZVESTOBE POČITNIKUJEJO UGODNEJE!
 

Kako pridobim do 100 € popusta?

 

 S Potovalnim bonom, ki ga za 300 točk zvestobe prejmete na   vseh bencinskih servisih OMV ali na >> Spletni kuponi. 

 Potovalni bon lahko pridobite do 31. 12. 2018, unovčite pa ga   lahko do 31. 12. 2019.

 

Kako lahko unovčim Potovalni bon za popust?

Hoteli v programu Kratek oddih za 2

  • Potovalni bon  lahko v celoti unovčite v programu 'Kratek oddih za 2' in uveljavljavite 100 € popusta v več kot 150 različnih hotelih v državah po Evropi (Slovenija, Avstrija, Italija, Madžarska, Švica ...) na spletni strani www.potovalni-bon.si/omv.

Turistični paketi ali križarjenja pri izbranih ponudnikih

  • Potovalni bon lahko izkoristite tudi za aktualne turistične pakete in križarjenja pri izbranih ponudnikih - turističnih agencijah, objavljenih na spletni strani www.potovalni-bon.si/omv. (Ob posamezni rezervaciji je možno izkoristiti popust do največ 5 % skupne cene rezerviranega turističnega paketa.)

Več o ... programu Kratek oddih za 2
Na spletni strani www.potovalni-bon.si/omv preverite razpoložljivost hotelov in opravite postopek rezervacije. Storitev 'Kratek oddih za 2' vključuje 2 nočitvi za 2 osebi v dvoposteljni sobi, vključno z zajtrkom. Z rezervacijo storitve Kratek oddih za 2 v izbranem hotelu pridobite tudi dodaten vrednostni bon, ki ga lahko izkoristite za plačilo v hotelski restavraciji ali plačilo ostalih hotelskih storitev. Ob posamezni rezervaciji je možno izkoristiti le en Potovalni bon.
Rezervacija hotela: neposredno na spletni strain www.potovalni-bon.si/omv

Več o ... Turističnih paketih ali križarjenjih pri izbranih ponudnikih
Na spletni strani www.potovalni-bon.si/omv preverite ponudnike. Rezervacijo in nakup opravite neposredno pri izbranem ponudniku. Ob posamezni rezervaciji je možno izkoristiti le en Potovalni bon v višini najvišje vrednosti bona, vendar največ do 5 % skupne cene rezerviranega turističnega paketa (cena turističnega paketa ali križarjenja ne vključuje turističnih in letalskih taks). Posamične storitve, kot so samo let, hotel, najem avtomobila in podobno, niso turistični paketi, zato zanje ne morete unovčiti Potovalnega bona.
Rezervacija turističnega paketa: T: +386 (0)64 262 582, E: turisticni-paketi@connexgroup.net
Rezervacija križarjenja: T: +386 (0)64 262 581, E: krizarjenja@connexgroup.net

*Za organizacijo in izvedbo potovalne storitve je odgovoren izdajatelj Potovalnega bona, Connex marketing GmbH, ki ureja tudi morebitne reklamacije. Dodatne informacije o Connex turističnih programih: T: +386 (0)64 262 578, E: officeslo@connexgroup.net. Splošni poslovni pogoji za Potovalni bon so objavljeni na spletni strani www.potovalni-bon.si/omv.